Zoeken naar bij mijne thuis

Uw zoekactie voor bij mijne thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.T 52 jaar Antwerpen - Borsbeek
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van uitstapjes, lekker BBQ, jacuzzi (heb er zelfs een) samen gezellig babbelen/massages/ en en en.... Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden dame.
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
MR.X 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ZOEK JONGE MEID (meisje dame)
maggie je mailadres werkt niet jij valt op ouder en hebt geen probleem om dit ook openbaar te laten zien. je bent onderdanig ingesteld maar kan ook normaal functioneren. je wil groeien in seksualiteit en grenzen opzoeken. aarzel dan niet om een mailtje te sturen, we komen er samen wel uit. bdsm is geen spel maar alles begint vanuit jezelf. ideale soulmate partner in crime in niet te groot heeft lang haar tussen 25 en 35 open mind perverse instelling. korte rok betekend ook echt korte rok bij mij, anders neem ik er de schaar wel bij.  
Richard 39 jaar Limburg - Heerlen
Leuke man zoekt vrouw voor sex date
Hey hallo, Wat leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een leuke man van 39 jaar oud. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke vrouw voor een spannende sex date. Vindt je het leuk om je sex leven spannender te maken met een man ? Dan ben ik misschien de juiste persoon voor je. Bij een goede klik misschien wel voor vaker. Maar wie ben ik ? Mijn naam is Richard. Ben een man van 41 jaar oud. 1,92 groot. Normaal postuur. Bruine ogen en kort donker blond haar. Normaal postuur. Verzorgd, sportief en rustig van karakter. Geen bril, snor of baard. Intiem geschoren en 20x5 geschapen. Ben woonachtig in Heerlen. Kan vrij verplaatsen en ontvangen. Lijkt het je wat ? Dan hoop ik snel iets van je te horen... Richard  

Leuke man zoekt vrouw voor sex date
genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
gisteren
Loic 27 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Op zoek naar gezelschap
Ik ben Loic, 27 en woonachtig te Sint-Gillis-Waas. De fut is een beetje uit mijn relatie en dus ben ik op zoek naar wat gezelschap. Ikzelf ben hoger opgeleid, normaal gebouwd en niet op zoek naar extreme fantasieën of platvloerse toestanden. Genegenheid, gezelschap en mits de juiste klik wat spanning en verlangen zoek ik des te meer. Indien jij denkt me dat te kunnen bieden, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij voorkeur met een geklede foto van jezelf, discretie verzekerd. Je krijgt zeker een foto terug en dan praten we bij voorkeur verder via WhatsApp. Ik kijk ernaar uit!  
gisteren
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
gisteren
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw om af en toe mee af te spreken voor sex. Elkaar lekker bevredigen en samen geile momentjes beleven. Beffen, pijpen en eens goed neuken. Leeftijd is net als lichaamsbouw eerder onbelangrijk. Wel wordt ik geil van borsten en een leuk gezicht. Ik heb ook mijn uiterlijk: slank, niet onknap en groot geschapen. Intiem altijd geschoren en weinig lichaamsbeharing. Potent! Aangename omgang. Verder zoek ik ook in de omgeving van Hasselt. Bij een reactie van jou lees ik graag jouw leeftijd en welke regio. Bedankt!  
gisteren
Ferre 41 jaar Vlaams-Brabant - Herent
No sex, just rope
Ik ben op zoek naar een vaste rope bunny. Ik ben een ervaren, hoger opgeleide, niet onknappe single en vind niets mooier dan een mooi vastgebonden vrouwenlichaam, zowel gekleed, in lingerie, als naakt. Seks komt daar in de eerste plaats niet bij kijken. Dus als jij fantaseert over vastgebonden of geblinddoekt worden, gestreeld, gespankt of gewoon bewonderd :) of als je er al positieve ervaring mee gehad hebt en op zoek bent naar meer, stuur me een berichtje!  
gisteren
Axl 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10